meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

25/10/2019

Europeu si veu tendència a mes fred

Meteo

Destacats

Bona nit ,el Europeu com el Gfs si que veuen tendència a mes fred els dies posteriors a tot sants però un fred aponentat i per tant sec. No és veu cap signe de pluja al nostre territori però les eixides estan molt canviants de una a l’altra

L’última eixida del model Europeu on es veu que tot ve de ponent

Novembre sol caracteritzar-se per ser un mes ventós i sec però em tingut varios episodis tant de pluja com de Nevades important, per tant no desesperem i anem seguint models, perquè ja sabeu que ací informare del última hora . De moment setmana que ve calorosa fins a Tot Sants o els dies posteriors que el fred podria vindre . Vos deixe imatges dels seguidors i molt bona nit . Fins demà. Nando

Paco ,ermita Sant Esteve ( Ontinyent)

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dijous 1 | juny | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando