Per Nando

25/10/2019

Aposte per mes fred a Tot Sants

Meteo

Destacats

Bona vesprada ,encara que es tirar-me terra als ulls vaig apostar per canvis a mes fred de cara a tot Sants, no parle d’ inestabilitat però aposte que esta vegada el model Europeu anirà acomplant-se al model Americà i per tant podríem posar-se els abrics a Tot Sants inclus vore les primeres neus en muntanyes altes del nord peninsular . Estic arriscant tant que me la juge a pedre però ahi està de moment la meua tendència que vorem que diu esta vesprada als models. Vos deixe amb la situació sinoptica que marca ara Gfs per al 1 de Novembre. Està vesprada més. Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando