meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

23/10/2019

La Dana que ens hem lliurat i ha cobrat Víctimes en Catalunya

Meteo

Destacats

Com es veia vindre Catalunya ha segut la gran afectada per esta Dana que allí la tindran gravada a les retines ,encara que molts esperaven la gran ploguda al nostre territori feia dies que la previsió anava centrada cap Catalunya . Dir que el model Europeu ha vist molt bé esta situació encara que pareix que el més fort va caure a Tarragona i molts models ho veien en Gerona . Ací vos deixe un vídeo del poble de La Espluga de Francolí que me l’ha pasat Paco via Telegram

En resum perquè hi ha gent que encara no ho entén, no ha fallat cap pronòstic i Catalunya s’ha emportat la pitjor part amb Víctimes mortals i danys materials. Fa 1 mes i mig vàrem ser nosaltres i es que com dic i repeteixc en estes situacions tota advertència es poca . Torne a repetir i no en cansare mai que desde ací avisare tot el que crega convenient i faré les previsions quan jo crega oportú d’anunciar una Dana o Gota Freda perquè per el moment totes s’han produït però a cadascuna li ha tocat lo fort a un lloc diferent . Bona vesprada

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimarts 30 | maig | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando