Per Nando

23/10/2019

El meu lloc de feina

Meteo

Destacats

Encara que es un hobby per a mi jo tinc el meu lloc de feina on mesure totes les dades i faig les meues previsions diàries, no heu de confondre la estació que tinc incorporada amb les previsions meteorològiques. Una estació serveix per arreplegar totes les dades meteorològiques a cada moment . Pluja,Humitat,vent,pressió atmosfèrica,etc…. Totes eixes dades després van al meu ordinador i desde allí online a la web d’Avamet.org i en ella a la Meteoxarxa que som molts socis i per tant hi han molts pobles arreu del territori Valencià que estem allí per a que tots vosaltres pugau consultar

Ací està el ordinador desde on treballe i la consola de l’estació
I ací tenim l’estació que està minut a minut enviant dades al ordinador

Després estan les previsions, les previsions no les fa este aparell. Hi han uns models meteorològics públics i no públics ( jo sols puc accedir als públics ) del qual agafem ma aficionats i meteoròlegs i de ahi interpretem eixes previsions o tendències. Hi han models més fiables i menys fiables. Models fiables a gran escala: Model Europeu ( ECMWF) I model Americà ( GFS) I després estan els de curt plaç i a xicoteta escala i serveixen per vore en quin lloc en concret puga formar-se una tempesta demà per exemple ,com el Harmonie o el Arome que són els que gaste jo .

Açò és un model meteorològic, este en concret es el Gfs

Espere així que entengau un poquet més de com es treballa per arreplegar dades i per a fer previsions . En un no res concretem posible tendència setmana que ve .Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando