meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

22/10/2019

Molts haureu dit ,açò era tot?

Meteo

Destacats

Tant de dir en els mitjans de comunicació que plouria molt i açò era tot? Perquè bé els del sud de València i nord d’Alacant no ho diran perquè almenys ací ha plogut bé però i els altres? Dir-vós que hem estat a no res de tindre una Gota Freda de Llibre i tinc mania que si el vent humit de llarg recorregut ( que és el que ha fallat en aquesta situació) havera estat present ara mateixa estariem parlant de molts problemes i no dubte que també de víctimes mortals ,perquè teníem una Gota Freda amb molt de fred en altura i el mar mediterrani encara el tenim calent . Jo sóc dels que dic que val la pena sempre avisar i encara que fa 2/ 3 dies sabiem que aci el gross no anava a caure mai se sap que pot donar de si una situació aixi . No deixe de reconèixer que m’apassiona quan venen situacions així i conforme van conportant-s’els models poder contarvoseu ,és com un somni fet realitat . I vós torne a dir sobretot als que digeu que no ha plogut quasi que des de Meteopoble seguire informant com fins ara i quan jo trobe que pot vindre una situació perillosa ho diré sense por i sense vergonya igual que cuant falle .La Méteo és complicada però des d’ací li posarem la gana possible per encertar el màxim possible i amb la vostra ajuda el camí serà molt més fàcil. Nando

Vos adjunte mapa de precipitacions de hui ,en una estona eixida del Europeu on vorem si ens marca tendència bona a llarg plaç

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dissabte 10 | juny | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando