Per Nando

22/10/2019

Mentres ací ja va acabant ,altres van preparant-se

Meteo

Destacats

Al nostre territori ja està pasant tot al pasar la Borrasca que ja ens esta enviant ponent ,però fixeu-se a tota Catalunya però sobre tot al cercle que he pintat jo en roig i les fletxes . Ahi es formarà un tren convectiu que deixarà aigua i més aigua fins demà a migdia i on vorem xifres molt altes de pluja

Aci esta vesprada -nit penjare el mapa d’Avamet de pluja i faré pronòstic de posible tendència a llarg plaç

Per últim i donada la quantitat d’imatges dels seguidors i vídeos faré també un post amb totes eixes imatges i que vosaltres pugau gaudir d’elles ..Recorde que a partir d’ara molta atenció a Catalunya, la situació pinta molt seria per allí..Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando