meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

21/10/2019

Setmana moguda

Meteo

Destacats

Segons el model Europeu tindrem de 18h a 24 h de pluja bona a les nostres terres que de segur fa bona sao . Ademes les temperatures ja s’han normalitzat i això també es de agrair . Les pluges seran més intenses ,inclus torrencials a Catalunya on dimecres continuarà la inestabilitat ,cosa que ací podria començar amainar demà de vesprada

Tal i com adjunte amb el mapa de dalt el Europeu vol retrocedir la Dana cap a finals de setmana i portant altra vegada inestabilitat a la nostra zona ,esta situació hi ha que seguir-la ja que tots els models no ho veuen . Per últim recordar que estic de seguiment i una vegada pase este temporal traure xifres del èxit que està tinguent esta web . Gràcies,Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Divendres 2 | juny | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando