Per Nando

21/10/2019

Comencem el dia dels canvis

Meteo

Destacats

Bon dia ací teniu els mapes de símbols tant de hui com de demà

Hui la nuvolositat ja serà més compacta quan més avançe el dia i ja de cara la vesprada podria ploure començant per la mitad sud ,eixes precipitacions aniran generalitzant-se i intendificant-se pràcticament a tot el territori

Desde la nit i fins últimes hores del dia tindrem un oratge molt inestable on pràcticament plourà a tot el territori de amb certa persistència i que als litorals i prelitorals de les tres províncies les pluges poden ser localment fortes inclus puntualment molt fortes i anar acompanyades de tempesta.

Aleshores desde esta vesprada i durant tot el dia de demà el seguiment meteorològic d’esta web serà exhaustiu i informarem de tot el que està passant ademes de penjar imatges dels nostres seguidors . En un ratet analitzarem les actualitzacions dels models tant per a demà com per a la resta de setmana.Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando