meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

21/10/2019

Comencem el dia dels canvis

Meteo | 0 comments

Destacats

Bon dia ací teniu els mapes de símbols tant de hui com de demà

Hui la nuvolositat ja serà més compacta quan més avançe el dia i ja de cara la vesprada podria ploure començant per la mitad sud ,eixes precipitacions aniran generalitzant-se i intendificant-se pràcticament a tot el territori

Desde la nit i fins últimes hores del dia tindrem un oratge molt inestable on pràcticament plourà a tot el territori de amb certa persistència i que als litorals i prelitorals de les tres províncies les pluges poden ser localment fortes inclus puntualment molt fortes i anar acompanyades de tempesta.

Aleshores desde esta vesprada i durant tot el dia de demà el seguiment meteorològic d’esta web serà exhaustiu i informarem de tot el que està passant ademes de penjar imatges dels nostres seguidors . En un ratet analitzarem les actualitzacions dels models tant per a demà com per a la resta de setmana.Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Diumenge 5 | febrer | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando