A les portes de pluges fortes però que duraran poc

Estem pendents del radar perquè les pròximes hores les pluges aniran a mes afectant a tot el territori Valencià i que seran localment fortes sobretot al sud de València i nord d’Alacant i la província de Castelló, eixe pluges poden anar acompanyat d’aparell elèctric . La millora de vesprada serà molt ràpida ja que la Borrasca es traslladarà ràpidament al nord i enviant vent terral i per tant sec .Dimecres ja esperem un dia diferent amb més sol

Aci vos deixe algunes imatges del seguidors de hui :
Zaida ( Agullent)
Mònica ( València )

Fina atzaneta del Maestrat
Mari Carmen Canet ( Castelló de Rugat)
Esther Gonzalez ( Alcoi)
Rafa Fortuño ( Albaida )

I sabeu que continue amb seguiment meteorològic i que si pilleu alguna tempesta intensa aneu amb molta cura .#Continuedeseguimentmeterologic

Comparteix
Anunci