Per Nando

20/10/2019

Demà comença tot

Meteo

Destacats

Ara ja no val dir ,vas dir que plouria molt i no ha plogut quasi ehhh?…… Plourà on plourà i com diu la dita mai plourà a gust de tots. En alguns llocs plourà més del esperat i en alguns menys però que plourà es segur . Que ha fallat per a que fora una situació explosiva aci? Pues molt fàcil el vent marcat humit no el tenim ,tindrem unes hores degut a una Borrasca que es forma a Argelia però no és veu un fluxe marcat marítim que es el que tindran a Catalunya i allí si que deixarà forts aiguats. Amb eixe fluxe ací estariem parlant segurament d’una gota Freda molt potent . Bé ,demà comencem setmana i ho fem amb GOTA FREDA però si li fem cas al Europeu eixa Gota Freda podria tornar de forma retrògrada cara el cap de setmana i complicar de nou l’oratge. Amb esta imatge es veu perfectament

Per mi res més que dir el dia de hui ..Demà més i segurament amb més feina però menys que despus demà i que jo disfrute amb açò i espere distraurevos també a vosaltres. Bona nit i fins demà. Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando