Per Nando

20/10/2019

Atenció Catalunya

Meteo

Destacats

Eixida Europeu va confirmant

Ja tenim la última actualització del Europeu i ens confirma que la situació a Catalunya pot ser de alt potèncial . Ací a territori Valencià podrem respirar un poc i les pluges encara que seran molt fortes alguns llocs no crec que adquirixquen perillositat, tot això no ho puc assegurar 100% en una situació de Gota Freda. Abans de les 24 h vore si actualitza el model mesoescalar i per tant els avisos i tornare a postejar , però tenim per davant una situació on arreplegarem vora 100mm a molts observatoris el.dilluns nit i dimarts . L’última hora ací a Meteopoble. Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando