A les portes de la Gota Freda que pegara fort sobretot en Catalunya

Bon dia, la situació demà empitjora considerablement i ja de vesprada -nit començaran els primers ruixats localment forts al la mitad sud . El dimarts serà el dia més inestable per al territori Valencià i es que la Gota Freda la tindrem just al golf de cadis i amb una Borrasca en superfície enviant vent humit tindrem ruixats localment forts o molt forts a qualsevol part del territori .

Atenció a les Balears però sobretot a Catalunya perquè ahi si que serà una situació perillosa de GOTA FREDA i pot deixar molts aiguats en poc de temps ,se que tinc seguidors per aquella zona i vos demane molta precaució. Dimecres podria amainar la pluja al territori Valencià al girar el vent a ponent però continuaria la pluja molt intensa a Catalunya i Balears.

Però és que durant la setmana la Dana anirà pasejant-se per el Mediterrani i podria fer una fase de retrocés i tornar a les nostres terres durant el cap de setmana

En qüestió setmana molt entretinguda meterologicament parlant i que tindré molta feina i repeteixc ” Molta atenció a Catalunya ” . Continuem de seguiment de models per si hi han canvis que afecten mes de ple al territori Valencià . Aniré informant més durant el dia . Salut ,Nando

Comparteix
Anunci