meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

19/10/2019

La inestabilitat podria allargar-se tota la setmana

Meteo

Destacats

Amb els mapes actuals s’acaba la calor a partir de dema /dilluns i ens ve la inestabilitat que amb dies de relativa calma podria allargar-se tota la setmana i arreplegar prou litres a les nostres terres

Amb eixe Anticiclò tan ben centrat ens fa pensar que la inestabilitat no ens abandonarà de moment una vegada s’inicie el episodi de GOTA FREDA ,vaig a tindre dies de moltíssima feina ja voreu . Però amb vosaltres molt de gust fer-la . Continuem amb el seguiment de models. Salut, Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimarts 30 | maig | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando