Per Nando

19/10/2019

Actualització model Europeu

Meteo

Destacats

La ultima eixida del model Europeu ens marca una bona regada sobretot dimarts amb pluges localment fortes o molt fortes sobretot a la província de Castelló on podrien tindre certa persistència i torrencialitat . És molt fàcil que a la mitad sud apleguem vora els 100mm i a la mitad nord sobrepassen els 200mm

El dimecres pareix que a la nostra zona la cosa encalmaria

La resta de la setmana pareix que podria continuar la inestabilitat amb fluxe de llevant i aire fred en altura cosa que aniré confirmant els proxims dies. Recorde que qualsevol desplaçament de la Dana pot variar la previsió de hui per a dilluns/dimarts i per això demane que tingau atenció a la web i a les pròximes previsions. Ara si bona nit i fins demà cracks. Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando