Per Nando

19/10/2019

Actualització Gota Freda

Meteo

Destacats

Bona vesprada

La ultima actualització dels models indiquen que a partir de dilluns vesprada-nit i fins dimarts vesprada podríem tindre pluges localment molt fortes i amb tempesta, situació que ràpidament se’n aniria cap a Catalunya on allí si que adquiriria esta Gota Freda certa perillositat

A la espera del que ens diga el Europeu que actualitzara sobre les 21h tornaré a postejar . En Catalunya poden anar preparant barques i ací tenim que estar pendents perque una mínima trajectòria de la Gota Freda podria portar-nos més pluja o menys ,en estes situacions moltes vegades hi han canvis d’ultima hora . Seguire atent e informant . Salut ,Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando