Per Nando

18/10/2019

Seguiment Gota Freda

Meteo

Destacats

Els models van quasi tots de la mà:

Hola de nou , com ja sabeu ens ve una situació excepcional que pot portar pluges molt intenses arreu del territori Valencià desde dilluns i fins dijous .La inestabilitat podrà vores accentuada per la formació d’,una Borrasca en superfície que alimentara eixa humitat i podrà deixar pluges torrencials, falta definir entre dimarts i dimecres quin dia serà el pitjor i quina zona la més afectada però ademes de pluges podrà deixar vents molt forts i molta mala mar

Ara fins la vesprada-nit no postejare de nou i vaig a fer-vos seguiment pràcticament de 24 hores sobre esta situació interesant que al mateix temps pot ser preocupant, pas a pas i dia a dia ,però l’episodi va scurtant-se i ja estem a tan sols 72 h que comence. Salut ,Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando