Per Nando

18/10/2019

GOTA FREDA A PARTIR DE DILLUNS

Meteo

Destacats

Bon dia la previsió continua igual :

A falta de 3/ 4 dies per a la Gota Freda que pràcticament afectara tot el territori Valencià encara falta determinar on caurà el més gross de este nou episodi de DANA . El següent model( Ukmo) i la seua situació sinoptica preveu que la forta inestabilitat podria començar ja de cara la vesprada de dilluns

Com podeu vore a la següent imatge i segons el model Europeu de anit, el dimarts seria el dia més inestable amb la posible formació d’un front de retrocés que deixaria aigua a manta per a tots .

La pregunta a estes hores es on caurà la grossa de este episodi ? De moment els mapes ho veuen cap a la mitad nord del territori però veient els models crec que tots tenim paperetes. Ara en 2 hores miraré l’actualització del model Europeu i vorem que ens diu de nou i vos informare de seguida. Per últim dir que podré estar al peu del cano en esta Gota Freda per informar ja que tinc dies lliures i el seguiment serà com es mereixeu vosaltres. Després vos informe .Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando