Per Nando

17/10/2019

Posible configuració Gota Freda de Llibre

Meteo

Destacats

Bon dia, els models comencen a intuir algo prou important .

Segons les últimes eixides tant del model ukmo com del gfs marquen una Gota Freda de llibre a partir de dilluns/dimarts que podria afectar i de valent a tot el litoral Mediterrani ,hi han models que estan eixint molt bèsties inclus amb una profuna borrasca al nord del Marroc . En les seguents imatges es veu ben clar

El que vaig diguent és que els models són molt bèsties i si continuen així tindrem que començar a posar-se seriosos perquè pot ser una situació excepcional . A la espera del que diu el Europeu torna-re a postejar en un parell d’hores. Molta atenció a tots els posts. Nando

Lorena Gilabert ( Font Amarga )
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando