POSIBLE FORMACIO GOTA FREDA 5/ 6 DIES VISTA

Els models encara difereixen

Els models tornen a mostrar de nou una Gota Freda que en un principi se’n anava cap a Itàlia i ara ens la fiquen en la Península. Com veieu als mapes mostren un Anticiclo allargant-se per Centre Europa i un embolssament despenjant-se a la Península

A partir de hui i fins a diumenge no vaig a fer mapes de símbols ja que esta situació requereix feina i seguiment per tal de vore la seua configuració i si al final ens afecta directament i de quina manera . Per tant vaig a fer publicacions de totes les eixides dels models per a que esteu assabentats del última hora i si al final es configura eixa Dana de cara dilluns /dimarts que ve . Atents que en 2 hores eixira el model Europeu i tornare a publicar . A partir de hui interessa compartir tota la informació posible. Vaig informant. Nando

Comparteix
Anunci