Per Nando

16/10/2019

ACTUALITZACIÓ POSIBLE GOTA FREDA

Meteo

Destacats

Bona vesprada :

La ultima hora dels models però sobretot del model Europeu fa presagiar que podrien repetir-s’imatges com la ultima Gota Freda de setembre ,l’actualització dels models va confirmant eixe episodi en el qual tenim que estar tots pendents ,vós deixe dues imatges de model Europeu on diumenge comença a despenjar-se i dimarts tindríem una situació d’alt potèncial perillós .

Bé situació de seguiment i vore tot conforme va desenvolupantse ,desde Meteopoble continuaré treballant per a que tingau l’última hora i si dissabte continuen eixint els mateixos mapes començaré a fer avisos a tots. Bona nit ,Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando