meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

15/10/2019

Atenció a la Dana

Meteo

Destacats

Els models ens la acosten

Els models ens acosten cada vegada més la gota freda cap al nostre territori i no seria d’extranyar que acabaren de ficar-la de pleno a terres Valencianes. Amb eixe Anticiclo ahi tan ben posicionat vorem que acaba fent

Anit la mitja d’ensembles ja veien eixe escenari d’acostar encara més la Gota Freda que es preveu que es despenjara a principis de la setmana que ve ,en un principi anava cap a Itàlia però ara no està gens clar. Esperant estic a la eixida del Europeu. Segons la eixida publicare en unes hores. Molta atenció als models per vore com ho configuren i a qui li toca la grossa esta vegada

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimecres 27 | setembre | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando