Per Nando

14/10/2019

Última pasada model Europeu

Meteo

Destacats

De moment tranquilitat

De moment el despenjament del embolssament previst per a inicis de la pròxima setmana el Europeu també el veu entre Corcega i Cerdenya i Itàlia, però com són situacions molt erratiques anirem seguint-ho i en la pasada de models de la nit faré nova publicació
Ara mateixa tenim el front apunt d’arribar a les portes del territori Valencià, un front desgastat que amb ponent deixarà poca cosa però almenys farà baixar els termòmetres

Per últim vos deixe imatge dels nostres seguidors i espere que vos animeu a enviar via Telegram ,messenger o what les vostres fotos perquè aniré publicant en la mesura del posible . Hui fa 3 setmanes que la web està en marxa i es un luxe vore la gran acceptació. Gràcies. A la nit informe

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando