Per Nando

14/10/2019

Previsió

Meteo

Destacats

Comencem setmana

Hui comença el cel ras però al llarg del dia anirà enuvolant-se degut al pas d’un front de ponent que deixarà alguns ruixats sense masa importància, el més destacable serà la baixada de temperatures una vegada pase el front
Demà predominarà el sol però la baixada de temperatures ja es notarà més i necessitarem gastar la mànega llarga
Dimecres dia de nou assolellat i temperatures que pujarien de nou deixant els valors al voltant dels 20 a 25°C

Tota la resta de la setmana seguirem amb sol i temperatures paregudes amb nova baixada de cara a diumenge. Respecte a la Dana que es despenja de cara ultims de setmana o principis del altra el gfs aposta directament que no ens afectaria gens però Europeu en la pasada de anit preveia que si ,vorem que diu hui el model centreuropeu i estarem atents. Aniré informant i tindreu l’última hora así a Meteopoble. Salut ,Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando