Baixada de termòmetres

Restes d’inestabilitat

Esta acabant de pasar una tempesta forta que s’ha format a la província d’Alacant i s’acaba la inestabilitat almenys per esta setmana. Ara ja comença a notar-se la davallada dels termòmetres que demà ens farà dur mànega llarga
Estes son les pluges més destacables del dia de hui però per la província d’Alacant continua plovent i tronant
Bé repassant els models sembla que la Dana a dia de hui se’n va entre Itàlia i Corcega ,dic a dia de hui perquè mirant models la setmana que ve podrien vores coses interesants per ací que ja anirem veient

Bé de moment no veig aborricio amb el seguiment de models i encara que dimecres de nou pugen les temperatures al final de setmana es de nou a baixar i la tendència és que les temperatures ja es quedaran més acordés a la època. Com vaig diguent vaig a seguir models perquè a la mínima els mapes podran mostrar coses interesants per a la nostra zona ,Igual m’enganye però el patro de les últimes setmanes ja s’,ha trencat. Aniré informant . Salut ,Nando

Comparteix
Anunci