meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

13/10/2019

Seguim pendents d’altra Dana 

Meteo

Destacats

On acabarà?

Els models veuen despenjament d’una Dana per a ultims de setmana però com la última vegada igual ens la fiquen a nosaltres que l’envien cap a Italia . La qüestió es que tenim moviment i seguiment als models per a no estar avorrits i amb cautela informar d’on afectara esta posible gota freda

Per últim dir que molta gent no entén esta modalitat de la pàgina web ,tan sols la vaig crear per poder créixer en este àmbit i poder informar millor ,es inclus molta més feina per a mi però mentres esteu ahi jo seguiré avançant en el que mes m’agrada i que es Informar de situacions extremes al nostre territori . Vos deixe amb imatges dels seguidors i esta nit amb nova pasada dels models

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Divendres 9 | juny | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando