Per Nando

13/10/2019

Canvis demà

Meteo

Destacats

Front de ponent

Demà ens creua un front de ponent i serà un dia diferent al de hui amb ruixats que el ser de ponent seran de poca entitat ,les temperatures al pasar el front patiran una davallada notable, el dimarts ja hauria pasat tot i de nou lliura el sol

Pendent de la eixida del model Centreuropeu per vore que va marcant amb eixe despenjament de la Dana que de moment els models aposten per Itàlia i Corcega i Cerdenya ,però si no vos falla la memòria la última Dana marcava el mateix i a 5 dies vista ens la varen tirar damunt nostre . Per tant seguiment a tope desde Meteopoble i desde hui mateix . SalutNando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando