Per Nando

12/10/2019

Previsió demà i despus demà

Meteo

Destacats

Canvis

Demà tindrem un dia més assolellat que el de hui i les temperatures pujaran a gran part del territori
A partir de dilluns venen els canvis amb un front de ponent que deixar algunes pluges de poca importància sobretot quant més al interior ,les temperatures en pasar el front baixaran de forma notable deixant un ambient fresc

Ja de cara la resta de la setmana sembla que tindrem prou estabilitat però amb temperatures més fresques que esta setmana. Però pendent per si es complica de cara a finals de setmana. Segons la pasada dels models d’esta nit vos informare. Ara vos deixe amb mes imatges dels seguidors.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando