Per Nando

12/10/2019

Posible tendència a inestabilitat

Meteo

Destacats

Ultima eixida

El model Europeu promet amb les últimes eixides per vore mes inestabilitat a les nostres terres de cara a ultims de la pròxima setmana, el Anticiclo es vol estirar fent que la corrent en xorro s’ondule i possiblement despenjant una Dana que vorem on vol acabar . Situació a seguir

Com sempre estaré amb 4 ulls perquè com vaig dir veia una segona quinzena més inestable i vorem que acaba pasant. Desde Meteopoble sempre l’última hora . Vos deixe una imatge de un seguidor . Fins demà, Bona nit,Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando