meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

11/10/2019

Actualització models

Meteo

Destacats

A partir de dilluns un front de ponent ens afectarà deixant ruixats arreu de tot el terrtori però això sí vinguen de ponent poca cosa ,a partir de que creue el front les temperatures baixaran deixant les temperatures més acordes a la època del any que ens trobem

Segueix mirant els models a llarg termini per vore si va quallant alguna situació de molt més inestabilitat, situació que els models posen i lleven però confie en què algo més important tindrem esta segona quinzena

A la nit faré la última passada dels models informant de les últimes eixides . Vos deixe amb imatges dels seguidors i molt bon dia. Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dijous 1 | juny | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando