Per Nando

10/10/2019

Setmana més fresca i un poc més inestable

Meteo

Destacats

Amb els últims models en ma només puc avançar que la setmana que ve serà més fresca inclus un poc més inestable perquè també tindrem alguns dies d’aire fred damunt nostre . Dilluns sembla que ens creuara un front desde ponent que pot deixar alguns ruixats i al darrere d’ell entrarà una massa més freda, despres no és veu massa inestabilitat però a llarg termini els 2 models més grans no tenen clar quina configuració donar . Anirem actualitzant dia i nit les últimes pasades dels models. COMPARTIU i deixeu els vostres comentaris . Moltes gràcies, Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando