meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

8/10/2019

És confirma baixada de temperatures proxima setmana

Meteo | 0 comments

Destacats

Els models comenlen a intuir canvis de patró

Queda un món però si no m’enganye la segona quinzena d’Octubre podria ser diferent a esta amb més frescor e inclus més inestabilitat . Vaig a seguir els models de ben aprop però comença a agradar-me la posició dels Anticiclons i on poden acabar. Estareu informats de tot . Aneu seguint-me per si de cas es configura algo interesant. De moment més frescor es quasi asegurat per a la pròxima setmana. Aniré informant. Nando

Comparteix publicació ?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dissabte 4 | febrer | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando