Per Nando

6/10/2019

Previsió diumenge

Meteo

Destacats

Sense canvis significatius

Hui esperem cels assolellats amb predomini de núvols alts que poden inclus deixar un cel enteraninyat ,temperatures que són fresquetes ara de matí però que pujaran a mig dia entre els 25-30°C de màxima . Cara la vesprada podria reforçar-se el vent de mestral que podria bufar fort al nord de Castelló i tindre ratxes al voltant dels 50km/h
Les temperatures mínimes a estes hores i gràcies que podem visualitzar- les a les estacions de Avamet estan compreses entre els 17-20°C a les zones més litorals i entre els 7 i 15 a zones més interiors

Continuem amb dia de sol i avorriment meteorològic, però dia a dia afrontem la vida com ens ve . Força i Salut ,sobretot salut ..Aniré informant,Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando