meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

6/10/2019

Previsió dilluns

Meteo

Destacats

Baixada de temperatures

El mes destacable per al dia de hui és la baixada de termòmetres deixant màximes entre 20-25°C i minimes per a la pròxima nit ja més fresquetes oscilant les més altes a vora mar sobre els 15°C .Alguns núvols que podien deixar alguna gota sense trascendència al litoral nord d’Alacant. A la vesprada previsió demà i despus demà.

Espere que vos estiga agradant la nova manera de treballar, ho faig amb molta il·lusió i per tant informeu a la gent que coneixeu i que els puga interessar la web que accedixca a ella mitjançant face o directament, vaig a no parar amb ella fins fer-la créixer ..Gràcies i Salut..Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Divendres 9 | juny | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando