Per Nando

4/10/2019

Fa quasi 1 més ho anunciavem

Meteo

Destacats

Vull recordar esta publicació que feia al Face i que de colp ens va mostrar eixa Gota Freda al nostre territori ,varen ser dies de moltes publicacions i de vore com el que venia era més gross del que en un principi pensava però després fins jo anava asustan-me . Bé casi un més després només parlem que d’estabilitat però aquella Gota Freda serà marcada al calendari sobretot a València i Alacant i lo pitjor de tot amb 7 víctimes mortals. Només en ve al cap recordar-ho perquè desde el Face es va fer un seguiment exhaustiu i continuarà fent-se tant al Face com a la web . Gràcies ,Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando