Per Nando

30/09/2019

HURACA LLORENÇ FORÇA 5

Meteo

Destacats

Seguiment Huracà

Impressionant imatge del Huracà Llorenç tan potent i tan prop
Tot pareix que el Huracà Llorenç impactara en les Illes Açores demà de vesprada amb la força d’Huraca categoria 2 ,sembla que les Illes més occidentals seran les més colpejades amb vents sostinguts de fins a més de 150km/h i acompanyades de pluges fortes . Molta precaució per aquella zona

El seu desplaçament mirant els últims models es encarar cap al nord i fusionar-se amb el centre depresionari del nord del mar atlàntic i abans de la seua fusió podria tocar de raspallo les Illes Britàniques com a Borrasca Tropical

Seguirem atent a este Huracà inusual per vore que dona de si i els problemes que deixa a les Illes Açores . COMPARTIU i participeu. Salut ,Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando