HURACA A LA VISTA ?

Bon dia, molt s’ha parlat de que podria vindre un huracà a la Península i en este post ho esbrinarem

Com veieu en la imatge el Huracà Llorenç i segons la trajectòria que marquen els models pot arribar en forma d’Huraca a les Illes Azores sobre el pròxim dimarts -dimecres, allí si que poden estar intranquils perquè pot colpejar amb força .
L’altra imatge que vos mostre es que el dijous ja hauria perdut la seua categoria d’Huraca al anarsen cap al nord i pasar per aigües mes fredes ,seria una Borrasca molt profunda amb vents forts associats, mentre ahir la fusionaven amb la Borrasca atlàntica hui l’acosten a les Illes Britàniques, però cap escenari l’acosta a la Península, així que tranquilitat
I Mentres mirant tots els mapes a llarg plaç podeu vore com el Anticiclo es planta tota la setmana i vol portar estabilitat absoluta i temperatures d’estiu a curt ,mig i llarg plaç

Per tant res més que afegir i qui vullga canvis en forma de pluja o temperatures més fresques de moment tindrem que estar a l’espera.

Com sempre moltes gràcies i no deixeu de Compartir i deixar el vostres comentaris que em son de gran ajuda . Salut ,Nando

Comparteix
Anunci