Per Nando

29/09/2019

EFEMERIDE GOTA FREDA 1997

Meteo

Destacats

Tal dia com hui una important Gota Freda sacsejava el sud del territori ,la meua memòria la recorda perfectament i encara que van ser aiguats de poques hores, varen deixar moltíssima precipitació

En esta imatge podem vore com un embolssament es centra al golf de cadis junt amb el Anticiclo sobre França enviant vent humit van deixar forts aiguats durant el matí a la ciutat d’Alacant i rodalies superant els 270mm en 4 h
La situació va ser molt dramàtica, va començar a ploure sobre les 9:30 del matí i a les 13:30 coincidint amb la eixida dels xiquets d’escola va ser un caos . Eixe dia varen morir 5 persones arrastrades per la riuada .

Després sobre les 16h també es va formar una forta tempesta sobre el sud de València i afectant especialment la Vall d’Albaida on en 4 hores varen caure vora 300mm .Ja veieu com sempre tenim que estar molt pendents davant el risc de Gota Freda i encara que ixca el sol mai refiar-se

Data del record molt tràgica la de hui .

Per acabar tinc algunes gotes fredes gravades al cap i faré post sobre elles ,però per als del nord que jo no ho he viscut i alguna me se pot pedre ,si teniu alguna gravada al vostre cap en que en digeu en comentaris la data en sobra perque així intentaré fer un post sobre ella .

Recordeu que si vos agrada podeu deixar comentaris i compartir perquè tot açò m’és de gran ajuda per a poder continuar treballant . Salut ,Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando