Per Nando

28/09/2019

TEMPERATURA DEL MAR MEDITERRANI

Meteo

Destacats

Continuem amb temperatures elevades

Recordem que la tardor només ha fet que començar i seria d’extranyar no tindre un altre episodi important de pluges durant esta epoca .El mar mediterrani encara està sobre els 26°C i pot continuar escalfant-se amb les properes calors ,això vol dir que el cultiu per a posibles precipitacions intenses el tenim però ens falten 2 ingredients més que son imprescindibles ,aire fred en altura +vent humit .

És imposible a dia de hui saber si ens vorem afectats per altra gota freda ,almenys un dels ingredients el tenim però eixe no és prou ,vorem com es desenvolupa la tardor i Octubre que es el més per excelencia dels mals records ,però amb el que tarda en gelar-se el mar últimament done com Novembre i desembre al calendari de alt risc de Gota Freda .

Si vos agraden els post compartiu i deixeu comentaris ací a la web que sempre son de gran ajuda . Salut ,Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando