Per Nando

27/09/2019

GRACIES

Meteo

Destacats

Moltes gràcies per la acollida

Només puc dir que gràcies per la acceptació d’este nou projecte que està en marxa. Gràcies a Ruben Bataller per tirar-me una mà que és de molt gran ajuda ,gràcies amics i familiars per també donar-me eixa espenta i deixar que confie amb mi mateix i per últim moltes gràcies a vosaltres ( als seguidors ) perque sense vosaltres no podria avançar més. Vaig a estar al peu del cano sempre ,estic comencant i falta encara per acabar la web, però és pot treballar . Confieu amb mi perquè vaig a portar el mateix seguiment com sempre . Torne a dir que Gràcies a tots i demà previsió amb normalitat. Acompanyeu-me sempre com fins ara . Salut ,Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando