Per Nando

26/09/2019

COMENCEM AMB LA WEB

Meteo

Destacats

A partir de hui la web meteopoble estarà en marxa :

Benvinguts, sóc Nando com molts em coneixeu, hui estrene aquest nou projecte que espere que siga més interessant i creatiu per a vosaltres, però el que més m’interessa és que siga igual de proper que els meus inicis.
Els meus inicis a la meteorologia vénen des de ben menut com ja he contat vàries vegades, però va ser en 2014 quant vaig començar a fer previsions públiques a les xarxes socials, en un principi anaven encarades al meu poble (Castelló de Rugat), però la situació pel temps s’ha desbordat i tinc seguidors de tots els racons del territori. Donats els últims temporals de” “Gota Freda ” la pàgina ha arribat a pujar fins el 16.200 seguidors als quals estic molt agraït, donada la interacció que heu tingut arribant algun post fins a les 170000 persones .
La paraula” Gota Freda” que tants maldecaps dóna meteorològicament la qual veureu molt a la web, i per tant vull recalcar que aquesta paraula està mal dita meteorològicament però és la que més gaste jo, en realitat es diu D.A.N.A que significa Depressió Aïllada a Nivells Alts, ací gastarem les 2 i ja anireu observant-ho .
Dir-vos que aquest projecte està creat amb la mateixa finalitat que fins ara” informar de situacions adverses que tenim al nostre territori que, quan vol deixa episodis amb rècord dramàtics” . A partir d’ara espere que us familiaritzeu amb aquesta nova imatge i no deixeu de participar com fins ara .
Per últim, informar que el vostre xic del Temps estarà ací sempre amb l’última hora per intentar evitar en cas de situacions extremes danys personals, i informant de la possible severitat dels temporals, per mi res més, tan sols que seguiu acompanyant-me en aquesta nova aventura.

Animeu-vos a COMPARTIR i deixar comentaris per a que este nou format continue sent un referent al territori Valencià . Moltes gràcies i Salut. Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando