PRÒXIMA SETMANA PENDENTS D’UNA GOTA FREDA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Bona nit, tots els models ja ens mostren un canvi important al nostre territori de cara mitat de la pròxima setmana.

MODEL EUROPEU.

MODEL AMERICÀ.

Com veieu als models a partir de Dimecres comença a despenjar-se un embossament d’aire fred i que el dia de hui tots els models acaben situant-lo al sud peninsular. La seua trajectòria segons les últimes actualitzacions seria creuar el sud peninsular cap al Mediterrani i per tant el dia de hui és molt probable que regara tota la Façana Mediterrània. Des de Andalusia fins a Catalunya incloent tot el territori Valencià.

Com ja he dit al YouTube cal fer seguiment diari per veure la seua ubicació final i els vent que aniran marcant els models amb aquesta possible situació de Gota Freda de cara a Dimecres/Dijous. Són situacions molt erràtiques i al mimim canvi ens podran deixar molta pluja o poca segons la zona. El que pareix molt probable és que al final tinguem una regada a quasi tota la península amb aquest canvi important de cara la pròxima setmana.

Fins demà.

CADA VEGADA LA MEUA IDEA ES INOVAR I ESTAR MÉS APROP DE VOSALTRES, ARA TAMBÉ A YOUTUBE ON FARÉ VIDEOS PERSONALS DE METEO I INCLUS DIRECTES EN TEMPORALS.  !!! VINGA SUBSCRIU-TE!!!
CLICKANT A LA IMTAGE ENTRARAS A LA MEUA TENDA PERSONAL D’AMAZON 🛴🚲🛼🕒⌚⛈🌧🌦🌨🌩⚽️⚾️🎽🕹🧸🧩🎲 PER A QUE EM SERVEIX AQUESTA TENDA? DONCS GUANYE UNA XICOTETA COMISSIÓ I PUC SEGUIR MANTENINT ELS GASTOS DE LA WEB I PODER INFORMAR DIARIAMENT I PODER MILLORAR. TOT EL QUE COMPREU UTILITZANT AQUEST ENLLAÇ AL PUNTXAR LA IMATGE A MI ME BENEFICIA. ¡¡¡NOVETATS PER A NADAL!!! COMPRA ACÍ I !!!MOLTES GRACIES¡¡¡ LA TEUA AJUDA SEMPRE ES IMPORTANT 😉😘😘😘😘😍

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *