TENDÈNCIA A PLUJA,FRED I NEU PRÒXIMA SETMANA.⛈⛈🌧🌧🌡🌡🌨🌨

Bona nit, els models continuen veient un canvi important per a mitjan pròxima setmana i que afectaria a tota la península.

MODEL AMERICÀ ( GFS )

Amb el model Americà a partir del pròxim Dimecres ens creuaria una vaguada amb molt d’aire fred i que faria baixar de manera molt important els termometres amb algunes pluges i inclús ens visitaria la neu a punts alts del territori Valencià.

MODEL EUROPEU ( ECMWF) I EL MÉS INTERESSANT.

Amb la configuració que ens mostra el model Europeu a partir de meitat de la pròxima setmana és més interessant perquè es forma un Anticicló que abraçaria tot el nord i centre d’Europa I amb un embossament d’aire fred que portaria pluges més importants al nostre territori i algunes nevades a punts alts. Tot això perquè seria una configuració més humida per als nostres interessos.

Tendència interessant a seguir tant ací com al Canal de YouTube, per tant sembla que la pròxima setmana no serà tan avorrida com aquesta, anem informant, fins demà i molt bona nit.😉

CADA VEGADA LA MEUA IDEA ES INOVAR I ESTAR MÉS APROP DE VOSALTRES, ARA TAMBÉ A YOUTUBE ON FARÉ VIDEOS PERSONALS DE METEO I INCLUS DIRECTES EN TEMPORALS.  !!! VINGA SUBSCRIU-TE!!!
CLICKANT A LA IMTAGE ENTRARAS A LA MEUA TENDA PERSONAL D’AMAZON 🛴🚲🛼🕒⌚⛈🌧🌦🌨🌩⚽️⚾️🎽🕹🧸🧩🎲 PER A QUE EM SERVEIX AQUESTA TENDA? DONCS GUANYE UNA XICOTETA COMISSIÓ I PUC SEGUIR MANTENINT ELS GASTOS DE LA WEB I PODER INFORMAR DIARIAMENT I PODER MILLORAR. TOT EL QUE COMPREU UTILITZANT AQUEST ENLLAÇ AL PUNTXAR LA IMATGE A MI ME BENEFICIA. ¡¡¡NOVETATS PER A NADAL!!! COMPRA ACÍ I !!!MOLTES GRACIES¡¡¡ LA TEUA AJUDA SEMPRE ES IMPORTANT 😉😘😘😘😘😍

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *