DEMÀ BAIXADA DE TERMOMETRES I POSSIBLES CANVIS IMPORTANTS PRÒXIMA SETMANA.🌡🌡🌡🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

De nou hui ens alçarem amb cel ras a bona part del territori Valencià, però amb boires matinals que afectaran les valls més fondes i que no es trencaran fins a vora a migdia.

Font Avamet.

Temperatures que per la nit continuem sense ser massa fredes llevat de les zones de més a l’interior i zones més altes.

DEMÀ CANVIS.

Demà a la vesprada patirem una davallada important de les temperatures de forma generalitzada i deixant un cap de setmana fresquet. A més entre Divendres i dissabte tindrem un dia prou núvols al sud de València i la província d’Alacant on podria escapar-se alguna gota sense importància.

CANVIS MÉS IMPORTANTS PRÒXIMA SETMANA.

Una possible vaguada o Dana podrà creuar la península a partir de Dimecres i que al nostre territori podrà portar encara més fred inclús pluges cap a mitjan setmana que ve, per tant atents a les pròximes informacions de Nando.

Continue demanant que és subscriviu al Canal de YouTube,hem de donar-li força aquesta nova idea perquè veurem moltes situacions en vídeos. Veurem enguany la neu en directe per aquest Canal? Vinga SUBSCRIU-TE

CLICKANT A LA IMTAGE ENTRARAS A LA MEUA TENDA PERSONAL D’AMAZON 🛴🚲🛼🕒⌚⛈🌧🌦🌨🌩⚽️⚾️🎽🕹🧸🧩🎲 PER A QUE EM SERVEIX AQUESTA TENDA? DONCS GUANYE UNA XICOTETA COMISSIÓ I PUC SEGUIR MANTENINT ELS GASTOS DE LA WEB I PODER INFORMAR DIARIAMENT I PODER MILLORAR. TOT EL QUE COMPREU UTILITZANT AQUEST ENLLAÇ AL PUNTXAR LA IMATGE A MI ME BENEFICIA. ¡¡¡NOVETATS PER A NADAL!!! COMPRA ACÍ I !!!MOLTES GRACIES¡¡¡ LA TEUA AJUDA SEMPRE ES IMPORTANT 😉😘😘😘😘😍
Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *