ACTUALITZACIÓ DANA PRÒXIMA SETMANA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Bona nit, com vaig dir anem a fer un seguiment de la Dana que es despenjara a partir del pròxim Dimecres complicant el panorama a bona part de la península. Però ens centrarem a casa nostra.

Segons el model Europeu el dia de hui eixa Gota Freda no ens afectaria de ple, però en ser tan profunda i tindre-la tan de prop i afegint que el potent Anticicló a les Illes Britàniques ens enviarà vent humit puc concloure que el pròxim Dimecres i Dijous dia 4/5 parlaríem de oratge molt inestable a la façana Mediterrània amb pluges generals i localment fortes.

Tot açò és amb els models de hui en dia, perquè en qualsevol moment que la tendència dels models siga en desplaçar eixe embossament, mes a l’est aleshores parlaríem de situació més complicada.

Siga com siga ens trobem amb una situació interessant que feia mesos que no veiem. Demà de bon matí actualitzarem models.

Fins demà.😉

PD: Aclarir que a la tenda d’Amazon, encarà que no compreu el que està exposat a la meua pàgina, només en comprar qualsevol cosa entrant al meu enllaç a mi ja em beneficia, a vosaltres vos te igual i a mi em repercuteix per a bé. Açò en un futur serà bo perquè pense millorar molt la web i si tot va bé inclús crear una app. Bona nit.

HOLA!!! SABEU QUE NANDO TE UNA TENDA EN  AMAZON? 😉PUNXA AMB AQUESTA IMATGE I ENTRA A LA MEUA TENDA. ARTICLES DE REGAL, METEO,ELECTRONICA, ROBA,ETC…. inclús ja hi ha cistelles per a Nadal. ¡¡¡IMPORTANT!!!  ¡¡¡TOTS EL DIES HI HAN NOVETATS !!!MOOOOOOOOLTISSIMES  GRÀCIES!!! PER LA VOSTRA AJUDA. AÇÒ EN FA ESFORÇAR-ME MÉS PER VOSALTRES.
APROFITEU EL PREU DE LES ESTACIONS I ROBA ARA QUE VE EL MAL ORATGE😘😘😘😘❄❄❄❄❄❄🌨🌨🌨🌨🌨⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *