DIA MOLT NÚVOL I ALGUNES PLUGES.🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

Bon dia, dia molt núvol el que esperem hui on pràcticament no veurem el sol.

El radar mostra eixe front entrant pel sud-oest i que deixara a la majoria de zones ruixats dèbils i de poca entitat, podria escapar-se algun ruixat més moderat,de vesprada podrem tindre alguna tempesta localment forta al interior de València i Castelló. Demà encara poden quedar restes d’inestabilitat a la meitat nord però acabarà per lluir el sol, Dimarts de nou un front portaria alguns ruixats. No es veu cap situació de moment de pluges generals i generoses i damunt la pròxima setmana entrarà el ponent amb a penes variacions a les temperatures. En una estona última hora Huracà Ianos.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *