ALGUNES TEMPESTES FORTES AQUESTA VESPRADA,PENDENTS DE L’HURACÀ.🌪🌪🌪🌪🌪🌪🌪🌪🌪🌪🌪🌪🌪⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Bona vesprada, així tenim els cels a esta hora a la península.

I es que hui esperem pluges intenses a tot l’oest peninsular. Esta vesprada ací també pot estar moguda.El model Harmonie preveu tempestes fortes al interior de València i Castelló i que podrien deixar entre 20-40mm. Demà un front deixarà un dia prou gris. Ara anem al altra part del Mediterrani on tenim una situació molt complicada.

A Grècia ja estan algunes illes en Alerta Roja per el Huracà Ianos que comença a mostrar els seus efectes,encara debils. Aquesta nit continuara avançant i serà demà mati quan pegue amb la seua màxima força sobretot a l’illa del Peloponeso. Molta precaució aquella zona davant aquesta situació extraordinaria i perillosa.

Està vesprada curre i fins la nit no publicaré de nou i on fare seguiment de este fet Insòlit d’un Huracà perillós al Mediterrani, com sabeu teniu el Telegram i messenger per enviar videos i imatges tant de les tempestes d’aci o si tingeureu familiars per Grècia o esteu alli també m’agradaria que me ho enviareu. Moltes gràcies de nou i fins la nit.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *