SETMANA DE CALOR MES SUPORTABLE I ALGUNES TEMPESTES PER L’INTERIOR.

Bon dia,hui comence oficialment les meues vacances però com sabeu aço es un hooby i continuaré informant.

Pareix que la setmana,ve un poc mes relaxant en quant a calor i els primers dies de la setmana apenes sobrepassarem els 30°C de màxima a les comarques mes centrals. Entre demà i despus-demà el pas d’una vaguada per el centre peninsular podrà portar tempestes a les comarques mes interiors del nostre territori. A partir de Dimecres les màximes aniran pujant amb valors mes propers als 35°C. Jo continue vigilant l’atmosfera que comença a mostrar mes variabilitat per vore com anem a encarar el mes de Setembre i per tant ací estaré informant al peu del cano. Gràcies,a disfrutar de la setmana.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *