MOLTA ATENCIÓ A DILLUNS ON LES TEMPESTES SERAN ESPECIALMENT INTENSES.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Bon dia, 24 hores per començar un canvi d’oratge que ens portarà mes frescor i tronades que podran ser especialment fortes.

Demà ja tindrem tempestes arreu del territori però sembla que seran molt localitzades, això si eixes tempestes seran localment fortes i amb risc de fortes ratxes de vent i granis.

Dilluns eixes tempestes serien generals i molt intenses,podrien deixar grans quantitats d’aigua en poc de temps, afectarien a tot el territori Valencià,Catalunya i Balears. Sembla que Dimarts tindríem un dia amb mes calma i Dimecres de nou les tempestes guanyarien protagonisme.

A partir d’este migdia i amb l’eixida dels models meseoescalars i en especial del model Harmonie ja podre fer una precisió mes exacta de les tempestes i la perillositat que pugen tindre especialment Dilluns i Dimecres,perillositat sobretot en la pedra volia dir, perquè no parlem de cap temporal de llevant. Vaig informant.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *