LA SETMANA QUE VE LES TEMPESTES PODEN DONAR QUE PARLAR.⚡⚡⚡⚡⚡

Bon dia,demà i Diumenge son els dies d’esta setmana on les tempestes poden ser generalitzades i localment fortes,els altres dies hi ha possibilitat de ruixats però molt locals.

Estic ben pendents dels models per a la pròxima setmana on tot apunta de que anem a viure un episodi important tant al nostre territori com a Catalunya,anem a seguir per veure com es mouen les peçes i si acaben encaixant per veure tempestes que inclús podrien ser torrencials en algun lloc del mediterrani. Molta atenció al seguiment que vaig a fer perquè sabeu que sempre ho he donat tot i he treballat a tope per esbrinar que ens pot deparar este oratge tan canviant a les nostres terres. Fins la vesprada.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *