INESTABILITAT AMB TEMPESTES INTENSES EN ACABAR SETMANA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⚡⚡⚡⚡⚡⚡

Bona vesprada,de moment les tempestes s’han restringit només al nord del territori però com fa dies vaig diguent açò només es un aperitiu per al que pot vindre a últims de setmana i la setmana que ve. Dijous sembla que les tempestes poden ser més generals i avançar de nord a sud per tot el territori. I els pròxims dies?

Fa dies que els models veuen que a partir de Dijmenge i la próxima setmana anem a estar ben entretinguts. A partir d’ultims de setmana anem a tindre prou d’aire fred en altura per a parlar de tempestes fortes o molt fortes a bona part del territori. Així que anem a seguir-ho perquè l’oratge podria donar molt que parlar el Diumenge i la propera setmana. Vaig informant.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *